«
»

Vedenkäsittelylaitteen asentaminen

Käyttövesi asennusanimaatio

Kylmät asunnot lämpenivät Bauerilla

Asunto Oy Syvärinraitti Pohjois-Savon Nilsiässä on kolmen rivitalon ja 18 asunnon vuonna 1979 rakennettu taloyhtiö. Talon alkuperäisenä lämmitysmuotona oli öljy. Siitä siirryttiin maalämpöön vuonna 2012 tarkkojen säästölaskelmien ja yhtiökokouksen myönteisen päätöksen jälkeen. Suurehkon investoinnin jälkeen lämpötiloja ei kuitenkaan saatu tasaantumaan miellyttäviksi – ei ennen kuin Bauerin
vedenkäsittelyjärjestelmän asentamisen jälkeen kevättalvella 2016.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Säästöjä maalämmön ja Bauer-vedenkäsittelylaitteiden avulla

Kummun korkeakoulussa Uukuniemellä päädyttiin perusteelliseen lämmitysjärjestelmäremonttiin korkeiden lämmityskustannusten takia. Vanha öljylämmitys korvattiin maalämmöllä ja järjestelmän toiminnan tehostamiseksi kohteeseen asennettiin samalla myös Bauer-vedenkäsittelylaitteet. Bauer-vedenkäsittelylaitteiden ansiosta koko rakennuksen patteriverkoston toiminta on parantunut eikä esimerkiksi yhtäkään venttiiliä ole tarvinnut vaihtaa. 

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Hanki Bauer- vedenkäsittelylaitteisto osaksi kiinteistön putkistojärjestelmää

Bauer Watertechnology Oy on erikoistunut kemikaalittomaan vedenkäsittelyyn. Bauer- vedenkäsittelylaitteilla varmistetaan erinomainen vedenlaatu niin käyttövesi-, lämmitys-, kostutus- kuin jäähdytysjärjestelmässäkin. Luonnollisesti ilman kemikaaleja. Laitteisto koostuu putkistoon liitettävästä vedenkäsittelyosasta sekä ohjausyksiköstä. Bauer- vedenkäsittelylaitteistolla ehkäistään kerrostumien muodostumista, suojataan putkistoa ja pidennetään käyttöikää. Kerrostumia syntyy materiaaleista riippumatta.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä komposiittiputkistoissa

Lämpölaiteasentajana työskentelevä Ari Kettunen hankki omakotitaloonsa  Bauer-vedenkäsittelylaitteen vuonna 2011. Laitteen asennuksen jälkeen talon lämmitysveden puolen putkistot ovat puhdistuneet.  Kettunen toteaa, että lämmitysjärjestelmässä on tapahtunut vuosien aikana selkeä muutos, putket ovat puhtaammat sekä maalämpöpumpun sähkönkulutus on pienentynyt.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä osana maa -ja aurinkolämpöremonttia

Asunto Oy Ristipolku hankki maa- ja aurinkolämpöremontin yhteydessä Bauer-vedenkäsittelylaitteen.  Ennen remonttia taloyhtiön öljylasku kohosi 75 000 euroon vuodessa. Hallituksen puheenjohtajan mukaan laitteen asennuksen jälkeen patteriverkosto on puhdistunut, pintalämpötila vesipattereissa on noussut ja lämmönluovutus kasvanut. Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä, kun säästöt ovat mahdollistaneet muita remontteja.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Miekkoniemen päiväkodin lämmitysongelmat ratkesivat Bauer-vedenkäsittelylaitteen avulla

Miekkoniemen päiväkodissa Savonlinnassa alettiin kärsiä lämmitysongelmista 2000-luvun alussa. Verkostossa  oli runsaasti sakkaa, joka esti veden kierron pattereissa ja pattereiden lämpenemisen. Verkostoa yritettiin puhdistaa ensin kemikaalien avulla, mutta huonolla menestyksellä. Bauer-vedenkäsittelylaitteet asennettiin kohteeseen vuonna 2012. Valitukset kylmyydestä päättyivät siihen ja  patterit ovat lämmenneet tasaisesti ympäri talon.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Bauer- vedenkäsittelylaitteet toivat huomattavia säästöjä

40 huoneistoinen As Oy Arvidinmäki Turussa on saanut merkittäviä säästöjä investoimalla Bauerin kemikaalittomiin vedenkäsittelylaitteisiin. Taloyhtiön ongelmana olivat jatkuvat huoltokäynnit putkistojärjestelmässä ilmenneiden vuotojen vuoksi. Bauer-laitteet hankittiin leasing-sopimuksella asunto-osakeyhtiöön. Bauer- vedenkäsittelylaitteiden asentamisen myötä verkoston paine on merkittävästi parantunut ja putkistot ovat puhdistuneet.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

17 000 € säästöt lämmityskuluissa Bauer- vedenkäsittelylaitteiden avulla

Vuonna 2009 asunto-osakeyhtiö Särkiniemen Hakaan asennettiin Bauer- vedenkäsittelylaitteet lämmitysjärjestelmään ja käyttövesijärjestelmään. Asunto-osakeyhtiössä on 88 huoneistoa. Kaukolämpöverkon kulutusraportin mukaan energiansäästö oli vuoden 2007 ja 2011 vertailukelpoisien kuukausien lukemia verrattaessa 19 %. Patteriverkoston kiertoveden lämpötilaa on pystytty laskemaan kahdeksalla asteella. Jäähtymä patteriverkostossa on parantunut noin 11 % ja vastaavasti kaukolämmön vesimäärää on voitu laskea 14 %.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Bauer- vedenkäsittelylaitteet maalämmön yhteydessä

Vuonna 1978 rakennetussa 16-huoneistoisessa kiinteistössä aiempi lämmitysmuoto oli vesikiertoinen öljykattilalämmitys. Bauer- vedenkäsittelylaitteet asennettiin hieman ennen uuden maalämpöjärjestelmän asennusta patteriverkostoon vuonna 2010. Bauer- vedenkäsittelylaitteen toiminta on mm. poistanut esillä olleen patteriventtiilien vaihdon tarpeen venttiilien puhdistuessa sakasta. Laiteinvestointi saatiin katettua jo pelkillä patteriventtiilien puhdistumisten myötä tulleilla säästöillä.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Bauer-vedenkäsittelylaitteilla säästöjä ja toimintavarmuutta

Suonenjokelaisella marjatilalla on edistyksellinen ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Edellinen lämmitysjärjestelmä kulutti vuodessa     7 000 - 8 000 litraa polttoöljyä. Nykyinen vuonna 2009 öljykattilan korvannut maalämmitys-järjestelmä kuluttaa sähköä 2 500 - 3 000 euron edestä. Bauer-vedenkäsittelylaitteet asennettiin kiinteistöön maalämpöpumppujen asennusten yhteydessä. Bauer vedenkäsittelylaitteet suojaavat uutta lämmönlähdettä ja parantavat vanhojen lämmitysjärjestelmäkomponenttien, kuten putkiston, venttiileiden sekä radiaattoreiden toimivuutta. Puhdas järjestelmä takaa paremman lämmön siirtymisen ja toimintavarmuuden järjestelmälle.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Bauer- vedenkäsittelylaitteen asennus käyttövesijärjestelmään

Ammattimies asentaa Bauer- vedenkäsittelylaitteen käyttövesijärjestelmään. Bauer- vedenkäsittelylaite mahdollistaa putkiston elinkaaren pidentymisen sekä muiden putkistoon liitettyjen komponenttien ja toimilaitteiden käyttöiän pitenemisen. Pidä putket puhtaina. Säästät roimasti. Myös ympäristöä.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Putket puhtaiksi Bauer-vedenkäsittelylaitteilla

Taloyhtiön sisäisen vedenkierron ongelmat ovat yleisiä: huoltomiehillä on runsaasti huoltokäyntejä, lämmitystä on vaikea saada kuntoon ja patteriventtiilit ovat tukossa. Käyttöveden puolella ongelmia voi olla esimerkiksi veden laadun ja tiputtelevien hanojen kanssa. Bauer-vedenkäsittelylaitteiden avulla saavutetaan kuitenkin erinomaisia tuloksia: putkien sisäpintojen ja venttiileiden puhdistumisen myötä järjestelmät toimivat kuten niiden on suunniteltu toimivan.

Mikäli video ei näy, avaa se painamalla tästä

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.

Suunnitteluopas

Bauer ATP Cup

Bauer Cup on kansainvälinen ATP-tennisturnaus, jonka järjestävät yhteistyössä Bauer Watertechnology Oy ja House of Sports. Mukana yhteistyössä on myös muita oman alansa eturivin yrityksiä. Lisätietoja turnauksesta löytyy Bauer Cupin viralliselta verkkosivustolta osoitteesta: 

www.bauer-wt-cup.de
ATP Turnaus