«
»

Bauer–
vedenkäsittelylaitteet

Pitää putket puhtaina.
Säästät reilusti - myös ympäristöä.

Viisi järkisyytä valita Bauer–vedenkäsittely

Bauer-vedenkäsittely suojaa putkistoa sisäpuoliselta korroosiolta, mahdollistaa merkittävän energiansäästön ja pidentää vesikalusteiden, sekä vettä käyttävien koneiden käyttöikää. Bauer varmistaa erinomaisen vedenlaadun ympäristöystävällisesti, täysin ilman kemikaaleja.

Bauer suojaa käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä kaikkialla missä vettä käytetään: asunnoissa, teollisuudessa, hotelleissa, ravintoloissa, terveydenhuollossa ja liikenteessä.

Bauerin hinta asennettuna on murto-osa putkiremontista. Siksi se on kannattava investointi niin vanhaan kuin uuteenkin putkistoon.

1. Lisää putkiston käyttöikää

Viisi järkisyytä valita Bauer-vedenkäsittelylaite.

Bauer-vedenkäsittelylaite lisää käyttövesi- ja lämmitysputkistojen käyttöikää merkittävästi. Lukuisissa suomalaisissa kiinteistöissä on saavutettu huomattava määrä lisävuosia vanhoillekin putkistoille asentamalla verkostoon kemikaaliton Bauer-vedenkäsittelylaite.

2. Suojaa putkistojärjestelmää

 Viisi järkisyytä valita Bauer-vedenkäsittelylaite.

Bauer poistaa jo syntyneitä kerrostumia, estää uusien kerrostumien muodostumisen ja suojaa siten koko käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmää sisäpuolisilta toimintahäiriöiltä. Puhtaana pysyessään järjestelmät toimivat kuten suunniteltu, häiriöittä ja taloudellisesti säästäen merkittävästi kiinteistöjen ylläpito- ja huoltokuluja.

3. Vähentää energiankulutusta

Viisi järkisyytä valita Bauer-vedenkäsittelylaite.

Bauer mahdollistaa merkittävän energiansäästön pitäessään lämmönsiirtojärjestelmät ja -verkostot puhtaina. Epätasaista lämmönjakautumista aiheuttavat tukokset venttiileissä ja esim. joustavissa äänenvaimenninliittimissä poistuvat, vanhat verkostot puhdistuvat ja uudet pysyvät jo alun alkaenkin puhtaina.

4. Varmistaa erinomaisen vedenlaadun

Viisi järkisyytä valita Bauer-vedenkäsittelylaite.

Veden maku ja tuoksu säilyvät erinomaisena putkistojen ja vesikalusteiden pysyessä kerrostumista vapaina. Juomavesi on kirkasta, eikä sitä tarvitse suodattaa ennen juomista. Putkiston sisäpuolisten kerrostumien aiheuttamat lämpötilavaihtelut poistuvat ja esimerkiksi suihkussa käyminen on miellyttävämpää. Bauer toimii täysin ilman kemikaaleja tai verkostoon liukenevia lisäaineita.

5. Tuo merkittävää kustannussäästöä

Viisi järkisyytä valita Bauer-vedenkäsittelylaite.

Bauerin hankinnan myötä putkistojen käyttöiän piteneminen, huolto- ja korjauskustannusten pieneneminen ja vuotovahinkojen sekä
siivous- ja puhtaanapitokustannusten vähentyminen on tuottanut merkittävää hyötyä kiinteistön- ja osakkeenomistajille.

Tilaa Bauer-suunnitteluopas

Tilaamalla suunnitteluoppaan saat yksityiskohtaista tietoa Bauer-vedenkäsittelylaitteen valinnasta ja asennuksesta.

Suunnitteluopas

Bauer ATP Cup

Bauer Cup on kansainvälinen ATP-tennisturnaus, jonka järjestävät yhteistyössä Bauer Watertechnology Oy ja House of Sports. Mukana yhteistyössä on myös muita oman alansa eturivin yrityksiä. Lisätietoja turnauksesta löytyy Bauer Cupin viralliselta verkkosivustolta osoitteesta: 

www.bauer-wt-cup.de
ATP Turnaus